020 – Πωλείται Μεζονέτα στην Ποσειδωνία – Χαλκίδα

Περιγραφή:
Πωλείται Μεζονέτα τριών επιπέδων 400 τ.μ. σε οικόπεδο 1.400 τ.μ. στις καταπληκτικές πλαγιές της μοναδικής περιοχής Ποσειδωνία – Χαλκίδα.
Χαρακτηριστικά:
1ο Ισόγειο: 140 τ.μ. με εσωτερική πισίνα, 2 κλειστούς χώρους πάρκινγκ και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό με ενιαία κουζίνα και 1 μπάνιο. Το επίπεδο αυτό επίσης περιλαμβάνει: μηχανοστάσιο ανελκυστήρα, λεβητοστάσιο, control room στο οποίο καταλήγουν όλα τα ασθενή και ισχυρά ρεύματα, τηλεφωνικό κέντρο, κλπ.
2ο Ισόγειο: 100 τ.μ. με 4 υπνοδωμάτια (2 master bedrooms) – και ένα επιπλέον μπάνιο.
1ος Όροφος: 100 τ.μ. που περιλαμβάνουν χώρο καθιστικού με ημι-ενιαία κουζίνα με εντοιχισμένη κουζίνα Miele, ενεργειακό τζάκι, WC και αποθήκη. Η ξύλινη στέγη έχει σχεδιαστεί ως προέκταση του δώματος με ορατότητα από το καθιστικό, προσδίδοντας έτσι ένα μοναδικό κυβισμό και αέρα στο χώρο. Η σκεπασμένη βεράντα του επιπέδου είναι 16 τ.μ. με φανταστική θέα στη θάλασσα και τα βουνά της περιοχής και της Εύβοιας.
Δώμα: ανοιχτός χώρος 60 τ.μ. όπου η μια πλευρά επικοινωνεί με το καθιστικό του ορόφου. Ο χώρος αυτός μπορεί να διαιρεθεί σε 2 ή και 3 δωμάτια για χώρους γραφείου ή επιπλέον δωμάτια.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
Λιτή, ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή και στυλ. Air-conditioning, πόρτες ασφαλείας σε όλες τις εισόδους, ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα συναγερμού, ασανσέρ, μπόιλερ 300 λίτρων με 2 ηλιακούς, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλό ενεργειακό τζάμι, μαρμάρινες σκάλες εσωτερικά με inox κάγκελα. Δυο μεγάλες αποθήκες. Καταπληκτικός περιβάλλοντας χώρος με περιμετρικό τοίχο από πέτρα. Η πίσω αυλή είναι στρωμένη με σταμπωτό μπετό και διαθέτει υποδομές για BBQ (ηλεκτρικό, ζεστό & κρύο νερό, αποχέτευση). Προεγκατάσταση δικτύου νερού για γεώτρηση. Προεγκατάσταση για φωτοβολταϊκά στέγης και γεννήτρια. Μαρμάρινες σκάλες με inox κάγκελα. Inox κάγκελα στις βεράντες. Διακόσμηση πέτρας. Σιδεριές στα παράθυρα.
Τιμή πώλησης  700.000€
Πουλήθηκε

Comments are closed